Zo leuk als je besluit pizza te maken inclusief eigen gemaakte bodem&saus ( zoals ik altijd doe als we pizza eten). Vervolgens heb je je deeg staan te rijzen en doe je de tomaatjes in de oven om straks als gedroogde tomaatjes op de pizza te doen , kijk je een uur later merk je ineens dat de oven het niet meer doet!! ja echt he-le-maal kapot , aan knopjes draaien , aan en uit doen niks werkte meer. K¨T !!
De oven deed het al niet toen wij hier net woonde en was na een maand gemaakt en nu is die dus weer stuk. Daar zat ik dan met al rijzend deeg en gesneden tomaatjes…. en nu?
Met het deeg besloot ik nu niks mee te doen , niet dat ik er ook veel mee kon doen zonder de oven maar ik besloot het (proberen) in te vriezen.
De tomaatjes vond ik zonde om niks mee te doen nadat ik ze al netjes had gesneden en besprenkeld met olijfolie,tijm en suiker.
Door een beetje fantasie en een recept dat ik wel vaker heb gemaakt die er op lijkt qua ingrediënten kwam ik op Pasta met tomaten geitenkaas saus en guess what. Het smaakte nog best lekker voor zo even iets snels bedenken!
Dus hierbij het recept:
Ingredienten
- Spaghetti
- heel bakje cherry tomaten ( doormidden gesneden)
- geitenkaas
- 3 teentjes Knoflook
- sjalotje
- tijm
- Olijfolie
- Parmaham
wat lekker is om erbij te doen is licht geroosterde pijnboompitjes en rucola.
Sounds good! Jammer van je pizza haha
LikeLike