Take away in my days

Maandag

Goedemorgen *gaap , ik werd om half 6 al wakker uit mezelf en ik kwam onmogelijk in slaap terug , gelukkig hebben we tijdsverschil in Nederland dus ik zat een beetje op whatsapp en op Facebook.

Vandaag was het best wel een stomme domme dag , bijna iedereen ( behalve Matias ) was vrij in Argentinië dus ook alle winkels en restaurants waren dicht. We hadden geen contant geld op zak en moesten aardig eind lopen om te pinnen omdat de dichtstbijzijnde bank dicht bleek te zijn.

Het enige wat we vandaag konden halen was een kippetje van een straat barbecue of eten halen bij tankstation , Brrr. Kun je in Nederland bijna niet voorstellen dat werkelijk alles inclusief horeca gelegenheden dicht zijn.

Night night , voor het slapen gaan speelde ik nog een spelletje op de iPad en toen oogjes dicht ;)

Dinsdag
Ik ben helemaal vergeten foto’s te maken alhoewel er ook niet veel te doen was want vandaag was ook alles dicht hier. Ja en maandag en dinsdag had bijna iedereen vrij en dat na een weekend!! Gelukkig konden we iets online bestellen want ook het hotel restaurant was al 4 dagen dicht. Ik had een kip Milanese met ham en kaas , niet veel bijzonders.

Vlak voor het slapen gaan was eindelijk de Sims 4 bijna klaar met downloaden , hij was al aan het downloaden sinds s’middags 15:00 toen hij officieel werd gereleased en later ( na deze foto) toen hij eindelijk klaar was kwam ik erachter dat hij in het Spaans was gedownload dus moest ik alles opnieuw instellen en hem helemaal opnieuw weer downloaden ….. Geduld geduld

Woensdag

Ik vergeet foto’s te maken zoals je ziet op zulke ‘saaie’ dagen !! Het was vandaag fris en ja ik lijk gek met 23 graden alleen als je komt van 36 graden naar 23 graden met regen is dat echt een verschil haha.

Zie hier het weer haha fris hoor !! We bekeken vandaag een appartement wat erg netjes en ruim bleek te zijn alleen had het helemaal niks qua meubels… Dat werkt helaas niet voor ons tenzij de club meubels erin wilt zetten. We zijn helaas erg afhankelijk dat een plek gemeubileerd is want je wilt gewoon je geld niet erin stoppen als je eventueel na een jaar of 2 weer weggaat en het internationaal verhuizen van spullen giga duur is ( de spullen van Nederland naar Uruguay verschepen kostte al meer dan 2500 euro voor maar 17 verhuisdozen zonder een enkel meubelstuk )

Woehoeeee ik kon eindelijk de Sims spelen s’avonds na 2 keer gedownload te hebben. Yep thats me !!

Ik at ondertussen deze oreo torta, een soort alfajor ( Google het maar ;)) met oreo koekje in het midden met daaromheen dulce de leche , cake en chocolade en ja na een zo’n ding ben je al vol.

Donderdag

Ik krijg al her en der deze foto toegeappt of alles rustig was bij ons ;) Argentinië is nog aardig corrupt met bepaalde dingen en als je het nieuws beetje gevolgd hebt weet je dat er een advocaat onderzoek deed naar de presidente en haar betrokkenheid bij het vrijspreken van …… Iran? Ergens in de jaren 90 nadat Iran ( ik weet niet meer zeker welk land was haha) een aanslag in Buenos Aires hadden gepleegd. En een dag voordat hij zijn onderzoek naar de presidente aan de rechters openbaar zou maken is hij dood in de badkuip in zijn huis gevonden. Het leek op zelfmoord maar er is geen enkel kruitspoor op z’n handen gevonden. Er word dus geprotesteerd omdat men denkt en de kans dus groot is dat de advocaat vermoord is door mensen binnen de politie / regering.

In de middag hebben we een duplex bekeken en dat is uiteindelijk ook de plek geworden waar we naar toe gaan om te wonen de komende tijd. Na het bekijken van het huisje liepen we even naar de supermarkt die op de hoek zit en kwam ik deze Bols likeur in de smaak dulce de leche tegen. Ik word werkelijk gek van al dat dulce de leche haha ik vind het niet vies hoor maar het is veel te zoet om bij alles te gebruiken zoals ze hier doen.
Terug in het hotel ging ik bezig met de Sims woehoe !! Ik speel de Sims al sinds dat de eerste uit kwam en heb ook meerdere uitbreidingen gehad toen , van superster tot bovennatuurlijk van de Sims 3. Ik kon dus ook niet wachten tot Sims 4 eindelijk voor de Mac uitkwam ;)

Het hotel restaurant was eindelijk open maar of ik er zo blij mee was met wat ze serveerde ? GETVER !!! Ik kreeg kip met mosterdsaus. Kun je überhaupt de kip herkennen ??

Vrijdag

Goedemorgen , Matias vroeg aan mij of hij ook een huis mocht bouwen in de Sims haha hoe leuk!! Hij zat ook geconcentreerd te bouwen zoals je ziet.

 

Oh boy …. Mijn dag kon niet meer stuk! Ik heb deze kitchenaid staafmixer set besteld en mijn ouders nemen hem mee. Ik wou een machine hebben die ik voor beetje alles kon gebruiken ipv alles opnieuw apart te moeten kopen maar een normale Philips staafmixer zonder andere functies was hier al 105 euro ongeveer dus dat ik deze kitchenaid in Nederland voor 149 euro kon bestelen was een geschenk uit de hemel !!! Deze ga ik mooi overal mee naar toe nemen en krijgt later een prachtig plekje in onze keuken in Nederland ;)

Welkom in mijn groepsapp met 3 vriendinnen , we hadden het over borstvoeding geven en kwamen uit op lege theezakjes hahah… Af en toe gaat het werkelijk nergens over op zo’n app maar is het wel meer dan gezellig.

Onze avond kop thee in een plastic bekertje gaat mee naar de kamer en wij gaan onze oogjes sluiten … Night night

Zaterdag
We verhuisde vandaag van hotel naar de duplex die we gekozen hadden dus be ready ik zal jullie de foto’s laten zien van het huisje.

Dit is de woonkamer gedeelte.

De keuken die naast de woonkamer zit , we hebben ook een gang nog met 1 wc en een balkon naast de woonkamer.

De trap naar boven en de gang links zie je naar de voordeur en onder de trap zit de wc.

Dit is de overloop boven met recht naar voren de logeerkamer , rechts zit de badkamer en onze slaapkamer.

En nog een balkon bij onze slaapkamer!

En dit is vanuit de voordeur , rechts is de trap naar beneden en daar ga je ook maar buiten maar we hebben zeg maar een soort binnen pleintje waar het heel rustig is ! Heerlijk.

Zondag
we gingen vandaag naar de walmart want behalve een bed , bank , tafel en stoelen had het huis niks qua borden , pannen noem maar op dus dat moesten we zelf kopen en walmart scheen het goedkoopste te zijn dus op naar walmart !!

Ondertussen aten we bij havanna’s wat beroemd is in Argentinië om hun alfajores ( Google het maar eens ;) ). Samen deelde we een broodje met parmaham en tomaten en nam ik een frappe en Matias een espresso met crema en dulce de leche.

De avond sloten we af met een corona die we deels opdronken samen… Ja deels want dit is een mega corona !! Maar het is best lekker een ijskoude corona terwijl het warm buiten is , gevoel van vakantie toch een beetje ;)
Dit was onze week weer , ik typ dit terwijl ik internet van de buren heb gestolen en ik bij een hoekje van de kamer moet zitten om zo bereik te krijgen haha. We moeten nog veel regelen voor in huis en voor mijzelf dus het word weer een drukke week !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s