als ik (graag) alleen ben

Voordat ik überhaupt verder schrijf laten we eerst duidelijk maken dat nee met als ik (graag) alleen ben bedoel ik niet dat ik graag zonder Matias ben ;).
Soms is het lekker om alleen te zijn maar heeft het ook zo zijn nadelen , welke en waarom?

 Als je graag alleen bent wilt het echt niet zeggen dat je niet sociaal bent of koos vriendeloos , nee soms is het gewoon lekker om alleen te zijn en met niemand rekening te hoeven houden. Zo hoef jij je bijvoorbeeld aan helemaal niemand te verantwoorden als je de hele dag wilt liggen stinken in je pyjama in bed en geen reet uit wilt spoken in de dag.

Die lege zak chips naast het bed of die thee koppen met nog laagje thee zitten ook helemaal niemand in de weg en beslis je heeelemaal zelf wanneer jij het opruimt, wat maakt het ook uit als jij nog lekker ligt in bed staan die dingen toch helemaal niet in de weg?

Of wat dacht je als jij met je simpele klaar gemaakte maaltijd , waarvan je zelf helemaal mag kiezen waar jij zin in hebt om te eten gewoon op de bank te zitten en tv te kijken naar wat jij wilt. Niks geen playstation van je lieve schat of een stoere film over auto´s en hot babes. Nee jij beslist het helemaal zelf en ja ook hier weer hoef je aan helemaal niemand verantwoording af te leggen. Maar oké laten we eerlijk zijn , ook samen op de bank zitten en tegen elkaar aan leunen met een warm bord eten en samen kunnen lachen om een comedy is toch ook best gezellig , want samen lachen is nou eenmaal leuker dan in je eentje lachen.

En laten we nu naar het ´intieme´ gedeelte gaan , die wc deur hoef jij echt niet dicht te doen als je alleen bent want who cares? er is toch niemand. En oké bij dit gedeelte geef ik toe daar hoef ik ook helemaal geen gezelschap bij want dat heb je toch ook niet nodig? ;)
Het is misschien handig als jij net je shampoo of handdoek bent vergeten en er is iemand in de buurt die het aan kan geven ipv dat jij de warme douche uit moet stappen in je nakie maar daar blijft het ook bij.


Er is dus helemaal niks mis mee om af en toe alleen te willen zijn en je ding te kunnen doen zonder dat je met iemand rekening hoeft te houden behalve jezelf , en ja er is ook helemaal niks mee om in gezelschap te zijn want samen lachen is toch leuker dan in je uppie.
De goede balans vinden is de key to hapiness , of neem een relatie met een voetballer dan ben je gegarandeerd en alleen en samen genoeg van de tijd ;)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s