Welkom (opnieuw)

Yes! The Love Bagage is eindelijk online op haar eigen domein naam, namelijk een .nl site!          We zijn nu nog druk bezig met de ‘verbouwing’ van de site maar spoedig zal The Love Bagage hier volledig online komen.                                                                                                                                      Tot dan kijk vooral op http://www.thelovebagage.blogspot.com.ar voor mijn oude blog en de vele recepten en verhalen.

Desalniettemin hierbij welkom (opnieuw) En heel veel plezier bij het bezoeken van mijn site. Ik hoop dat je de lekkerste recepten, gezelligste persoonlijke verhalen, leukste DIY en nog veel meer hier kan vinden. Dus pak een kop thee erbij en struin lekker rond op The Love Bagage

liefs_Fotor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s