About

Hoi! En welkom op The Love Bagage. Ik ben Annelot en via The Love Bagage deel ik met jullie mijn persoonlijke belevenissen, ontdekkingen, recepten, vlogs en ga zo maar door. Ik leef een bijzonder leven al zeg ik het zelf want ik woon overal en nergens in deze wereld. Ja ik ben een soort nomade. Mijn partner speelt voetbal en dit maakt dat we tot nu toe sinds 2013 in Nederland, Uruguay, Colombia en Argentinie hebben gewoond. Ik reis voor de liefde uit mijn bagage en daardoor is de naam The Love Bagage ook ontstaan.

Ik ben begonnen met bloggen nadat ik continue zoveel verhalen had te delen met mijn familie en vrienden over wat ik zoal beleefde als een typische blonde kaaskop in het verre Zuid-Amerika. Ik was veel alleen in een vreemd land en ik zorg(de) er dan vooral voor dat ik mezelf bezig hield met het koken van bekende en onbekende dingen. Een passie voor koken en eten heb ik altijd al gehad en nu hield het me goed bezig. Sinds 1 januari 2016 ben ik moeder geworden van een zoon genaamd Dante en ben ik dus helemaal niet meer alleen en heb ik iemand bij mij, of moet ik zeggen hebben wij iemand bij ons die ons dag en nacht bezig houd. Het koken schiet er daardoor soms wat bij in maar er komen genoeg andere leuke dingen voor in de plaats

In de loop der tijd ben ik ook met The love bagage veranderd en zul je nu meer persoonlijke posts vinden want zoals je misschien al van hierboven hebt begrepen is het nooit saai bij mij. Zo zal je o.a. veel gezellige lifestyle posts vinden maar ik schrijf ook persoonlijke post over hoe ik mij voel, tegen welke culturele hobbels ik aan loop, hoe het gaat om met een Zuid Amerikaanse schoonfamilie te leven etc. En ondanks dat ik niet meer in Nl woon op dit moment houd ik nog steeds de hotspots en musthaves in de gaten ( maar dan wereldwijd) Dus zul je altijd op de hoogte zijn van wat je moet hebben en waar je heen moet.

Ook komt er elke dinsdag een weekvlog op The Love bagage youtube kanaal online, zo kan je nog beter een kijkje nemen in ons leven helemaal aan de andere kant van de wereld!

 

Een gedachte over “About

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s