Over mij

14237710_1334850813199293_5658037763261807272_n

Hoi! En welkom op The Love Bagage. Ik ben Annelot en via The Love Bagage deel ik met jullie mijn persoonlijke belevenissen, ontdekkingen, recepten, vlogs en ga zo maar door. Ik leef een bijzonder leven al zeg ik het zelf want ik woon overal en nergens in deze wereld. Ja ik ben een soort nomade. Mijn partner speelt voetbal en dit maakt dat we tot nu toe sinds 2013 in Nederland, Uruguay, Colombia en Argentinie hebben gewoond. Ik reis voor de liefde uit mijn bagage en daardoor is de naam The Love Bagage ook ontstaan.

Ik ben begonnen met bloggen nadat ik continue zoveel verhalen had te delen met mijn familie en vrienden over wat ik zoal beleefde als een typische blonde kaaskop in het verre Zuid-Amerika. Ik was veel alleen in een vreemd land en ik zorg(de) er dan vooral voor dat ik mezelf bezig hield met het koken van bekende en onbekende dingen. Een passie voor koken en eten heb ik altijd al gehad en nu hield het me goed bezig. Sinds 1 januari 2016 ben ik moeder geworden van een zoon genaamd Dante en ben ik dus helemaal niet meer alleen en heb ik iemand bij mij, of moet ik zeggen hebben wij iemand bij ons die ons dag en nacht bezig houd. Het koken schiet er daardoor wat bij in maar zoals ze zeggen van fietsen, dat verleer je nooit;) .

In de loop der tijd ben ik ook met The love bagage veranderd en zul je nu meer persoonlijke posts vinden want zoals je misschien al van hierboven hebt begrepen is het nooit saai bij mij. Zo zal je o.a. lezen hoe reis je met een kleine van hot naar her, visums regelen, onbekende supermarkten weer ontdekken en van het gaan naar voetbalwedstrijden. Het pakken van al je bagage in 2 dagen tijd en weer op weg naar een nieuwe plek tot aan nieuwe huizen met nieuwe spullen. Het is alles behalve saai en die ervaringen deel ik dan ook graag met jullie.

Benieuwd geworden? Pak een lekkere kop thee erbij en struin rond op The Love Bagage.

13342936_1245516188799423_593236077598867724_n

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s